A Lora Pajzs Lora node modul Arduino platform

Új termék

Készleten

Ft14 720

Hozzáadás a kívánságlistához

A Dragino Lora Pajzs van egy nagy hatótávolságú adó-vevő egy Arduino shield helyigényű, valamint a Nyílt forráskódú könyvtár.A Lora Pajzs lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy adatokat küldjön elérni rendkívül hosszú tartományok alacsony adatok-árak.Ez biztosítja az ultra-nagy hatótávolságú szórt spektrumú kommunikáció, valamint a magas interferencia mentességet, miközben csökkenti a jelenlegi fogyasztás.

A Lora Pajzs alapján RFM95W/RFM98W célok professzionális vezeték nélküli érzékelő hálózat, az érzékelő, a jó-rossz ez a helyes út.

Használata Remélem, RF szabadalmaztatott LoRaTM modulációs technika, a Lora Pajzs lehet elérni egy érzékenysége túl 148dBm segítségével alacsony áron, kristály, bill anyagok. A magas érzékenység kombinálható az integrált +20 dBm teljesítmény erősítő hozamok iparág vezető link költségvetési így optimális bármilyen alkalmazást igénylő tartomány vagy a lelkesedés. LoRaTM is jelentős előnyöket biztosít mind a blokkoló, valamint a szelektivitás a hagyományos modulációs technikák, megoldása a hagyományos tervezési kompromisszum közötti tartomány, interferencia mentességet, valamint az energiafogyasztás.

Ezek az eszközök is támogatják a nagy teljesítmény (G) FSK módok rendszerek, beleértve a WMBus, IEEE802.15.4 g. A Lora Pajzs szállít kivételes fáziszaj, szelektivitás vevő, linearitás, valamint IIP3 lényegesen alacsonyabb áramfelvétel, mint a konkurens készülékek. Összefoglaló 168 dB maximális link költségvetés. +20 dBm - 100 mW állandó RF kimeneti vs +14 km magas hatásfok PA. Programozható kicsit sebesség akár a 300 kbps. Magas érzékenység: le -148 dBm. Golyóálló eleje: IIP3 = -12.5 dBm. Kiváló blokkoló védettséget. Alacsony RX jelenlegi 10,3 anya, 200 nA nyilvántartás megtartása. Teljesen integrált szintetizátor felbontása 61 Hz. FSK, GFSK, MSK, GMSK, LoRaTM, valamint OOK moduláció. Beépített kicsit szinkronizáló az óra recovery. Bevezetés felismerés. 127 dB Dinamika Tartomány RSSI. Automatikus RF Értelemben pedig CAD ultra-gyors AFC. Csomag motor akár 256 byte a CRC. Beépített hőmérséklet érzékelő, alacsony elemfeszültség kijelzés.

LoRa Pajzs műszaki documentation:wiki.dragino.com/index.php? Title=Lora_Shield

Címkék: Hálózati Kártyák, Olcsó Hálózati Kártyák, A Lora Pajzs Lora node modul Arduino platform.

Átviteli Sebesség .
Típus Vezeték nélküli
Kedves Külső
Márka Név KEFU
Csomag Méret 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.5kg (1.10lb.)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

A Lora Pajzs Lora node modul Arduino platform

A Lora Pajzs Lora node modul Arduino platform

Kapcsolódó termékek

0 Vélemények
10DB 16TTS12 TO-220
Ft2 208
Összehasonlítás