SWMAKER Automatikus Szintező Pozíció Érzékelő ló. háló A8 Reprap Prusa i3 3D Nyomtató

Új termék

Készleten

Ft5 032

Hozzáadás a kívánságlistához

Az érzékelő tesztelése SkyNet3D firmware 2.3.2 hogy 2.4.5. Működik az érzékelő 5 voltos feltéve, hogy a ló. háló v1.0 testület. Az érzékelő elindítja alatt 2mm, amely arról szól, vastagsága két hitelkártyát. Húzza ki a z-stop csatlakozót, majd csatlakoztassa az érzékelő helyett z-stop aljzat. Telepítettem arról, 1mm(1 hitelkártya) a fenti a fúvóka tipp, azáltal, hogy a fúvóka közepén az ágyat, aztán lefelé, amíg érjen egy darab papír(bankszámlakivonat) között fúvóka ágyban, akkor nevel, hogy a szenzor 1 hitel kártya vastagsága az ágy fölött. Ellenőrizze, hogy a piros LED világít, ha mozog a fúvóka fel. Ha nem akarod, hogy mozog a szenzor le, amíg a kiváltó okot.Amikor az érzékelő aktiválódik, a piros LED bekapcsol, majd használja a gcode M119 a terminálban, hogy ellenőrizze, hogy mielőtt elindítja az automatikus szintező folyamat. A szerelőlap, hogy telepítse a hátsó A8-as nyomtató. Az érzékelő nem működik a gyári firmware jön a gép . Meg kell, hogy a flash a SkyNet3D firmware-t, hogy képes legyen használni az automatikus szintező érzékelő. Ez az érzékelő nem fog működni egy üveg ágy , mert az üveg vastagabb, mint 2 mm. A fúvóka fog ütközni a poharat, mielőtt az érzékelő elindítja.

Használja raktáron érzékelő konfiguráció.h fájl összeállításához a firmware-t. Ha A8-as nyomtató, itt a tapintási pozíciók 220x220 ágyban.

//Szonda ellensúlyozza

#define X_PROBE_OFFSET_FROM_EXTRUDER 18 // X eltolás: bal +jobb [a fúvóka]

#define Y_PROBE_OFFSET_FROM_EXTRUDER 58 // Y offset: -első +mögött [a fúvóka]

#define LEFT_PROBE_BED_POSITION 15

#define RIGHT_PROBE_BED_POSITION 210

#define BACK_PROBE_BED_POSITION 205

#define FRONT_PROBE_BED_POSITION 48

Ez egy automatikus szint érzékelő a ló. háló A8 vagy más Prusa i3 Modell. Az érzékelő működik más Marlin firmware-alapú tábla, de meg kell, hogy a nyomtatás támogatása konzol magad.

Jön egy szerelőlap, valamint egy összeszerelt csatlakozó, így nem kábelezés szükséges, húzza ki a dugót az eredeti z-stop, majd csatlakoztassa az érzékelő, majd csavarja be a vissza a nyomtatót. Is jön-val a 2 M3x30 csavarral szerelhető a rendszámtábla, hogy a vissza a fúvóka szerelvény.

Cikkszám: LJ12A3-4-Z/BX

Feszültség: DC 6-36V (de működik 5v a ló. háló igazgatóság)

Kimeneti áram: 300mA

3 Vezetékes

Polaritás: NPN

Dimention: M12x10x55mm

Észlelési Távolság: 4 mm (kiváltó körülbelül 2 mm felett az alumínium ágy)

Kimenet Állapot: Normál Nyitott

Észlelési objektumok: Kalauz

Anyaga Fém

Szerelőlap Anyag: NFH

Címkék: Automatikus Szintező, érzékelő 3d nyomtató, a 3d nyomtató, Olcsó automatikus szintező, Magas Minőség érzékelő 3d nyomtató, Kína a 3d-s nyomtató Szállítók.

Állapot Új
Elem Típusa határérték kapcsoló
Márka Név SWMAKER
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.3kg (0.66lb.)
Csomag Méret 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

SWMAKER Automatikus Szintező Pozíció Érzékelő ló. háló A8 Reprap Prusa i3 3D Nyomtató

SWMAKER Automatikus Szintező Pozíció Érzékelő ló. háló A8 Reprap Prusa i3 3D Nyomtató

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás