SXDOOL Magas minőségű 12V DC ventilátor sebesség hűtőventilátor játékvezérlő 5A maximális támogatási

Új termék

Készleten

Ft1 946

Hozzáadás a kívánságlistához

Magas minőségű, nagy - jelenlegi ventilátor fordulatszám szabályozó, támogatja az összes 12V fan shop , 1,5 A, 2.4., 3A., 3.3 EGY, 3.9 EGY, 4.8 EGY , s így a rajongók is használható. ( 1 ) Üzemi feszültség : 12-15V.

( 2 ) Ellenőrzési Teljesítmény: 60W

( 3 ) Beállítási tartomány : 10 % -95 %

( 4 ) Névleges áram : 5A Megjegyzés: Ha használni szeretné a kormányzó húzza több, mint egy rajongó , ha nem tud egy rajongó az kell, hogy a tárgy a jelenlegi címke együtt számítsa ki az összeg , amíg nem több, mint 5A rajta. A kormányzó ezután beállítja 4,8 Egy rajongó egy órával a hőmérséklet 45 °, ellentétben a hagyományos kormányzó beállíthatja a ventilátor következő 1.0 A , 1,5 állítható ventilátor fut egy pár percet, hogy a hő 80 °. Megjegyzés : a használni az alacsony frekvenciájú PWM impulzus átalakító modell készült , az átalakítás hatásfoka 100% . Azonban, mivel az alacsony frekvenciájú jel által generált rajongó kell, hogy egy alacsony frekvenciájú jelenlegi hang , akkor lesz egy alacsony frekvenciájú hang , az alacsony frekvenciájú hangot nem lehet megszüntetni . Ha volt több, mint egy rajongó , ez lesz a középpontjában az alacsony frekvenciájú jelenlegi hangerősítő , formája egy másik zaj, szennyezés, az alacsony frekvenciájú hangokat nem lehet megszüntetni , ha kénytelen növelni a frekvencia beállítása ahhoz vezet, hogy a nagyobb teljesítmény veszteség, valamint a hőt . Csak felszerelt, két ventilátor csatlakozója van , akkor forduljon hozzánk további felületet ad nőtt egy interfész 1 dollárt . Kell hozzá egy pár adhat egy pár , van egy nagy rajongó-4D, valamint 3P 4P, illetve egyéb védett kapcsolódási pontok . Megjegyzés: A kormányzó csak a bolt a jelenlegi magas ventilátor használata , mert néhány vásárlók nem tudom, hogy vegyél vissza a ventilátort, mert a random access kormányzó égett, hogy hibás az eladó eladja a kormányzó rossz, de még több a különbség értékelés fenyegetés kérhet visszatérítést nem tér vissza , így most, hogy vesz egy egységes kormányzó nem szállított , amíg a kormányzó a helyszín, valamint más hazai vásárlók barát lőni .

Címkék: hűtőventilátor játékvezérlő, ventilátor vezérlő, Ventilátor Sebesség, Olcsó hűtőventilátor játékvezérlő, Magas Minőségű ventilátor vezérlő, Kína ventilátor sebesség Szállítók.

Vonalak 2 vonalak
Alkalmazás Számítógép Esetében
Fan Life 100000 óra
Csomag Igen
Márka Név SXDOOL
Modell Száma SXD8475
Készülék Típus darab
Csomag Méret 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Csomag Súlya 0.15kg (0.33lb.)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

SXDOOL Magas minőségű 12V DC ventilátor sebesség hűtőventilátor játékvezérlő 5A maximális támogatási

SXDOOL Magas minőségű 12V DC ventilátor sebesség hűtőventilátor játékvezérlő 5A maximális támogatási

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás